organon

Závěrečné informace


Verze pro tisk

Seminář bude probíhat
od pondělí 28. srpna do čtvrtka 31. srpna
v budově Filosofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci (Křížkovského 512/10)
v počítačové učebně (P1.07). Cesta k ní je vyznačena už od vchodu do budovy fakulty.
................................................................................
Zahájení je plánováno na 15:00,
registrace začne ve 14:00 před učebnou.

Program semináře

Seminář bude ukončen ve čtvrtek v poledne.


Ubytování
je zajištěno na koleji "L. Fischera" Univerzity Palackého ve Šmeralově ulici, cca 10 minut chůze od budovy fakulty. Pokoje jsou třílůžkové, umístění na pokoji po jednom či dvou bylo zařízeno podle preferencí uvedených v přihlášce.
Podrobnosti o vybavení pokojů
Ubytování je všem účastníkům uhrazeno v plné výši a to včetně snídaní, které jsou zajištěny v menze Univerzity Palackého v areálu kolejí. Stravenky na snídaně se budou vydávat při registraci (nikoliv na kolejích).
Ubytovat se je možné v pondělí už od 12 hodin, ve čtvrtek pak bude nutné pokoje vyklidit před 10 hodinou. Zavazadla si ve čtvrtek můžete bez problémů uložit v učebně a to i přes dobu oběda.

Stravování
je zamluveno v Tereziánské zbrojnici vedle budovy fakulty - vždy oběd a večeře - a je účastníkům hrazeno z prostředků grantu na organizaci semináře. Společné stravování začíná v pondělí večeří a končí ve čtvrtek obědem. Obědy se vybírají z denní nabídky restaurace, večeře si bude třeba konkrétně objednat při registraci.
Pití si každý hradí sám.

Mapa
Na přiložené mapě Olomouce je černě zakroužkováno:
» vlakové i autobusové nádraží (pravá strana mapy)
» koleje, kde je zajištěno ubytování (kroužek uprostřed)
» a úplně vlevo budova fakulty, kde se koná seminář, s Tereziánskou zbrojnicí, kde je zajištěno stravování.
Kromě toho je k dispozici interaktivní mapa Šipka uprostřed zobrazeného výřezu ukazuje koleje, v levém horním rohu najdete areál Filosofické fakulty a Tereziánské zbrojnice. Posunutím mapy o dvě kliknutí doprava uvidíte vlakové nádraží; o tři kliknutí doprava a jedno až dvě dolu nádraží autobusové. Zvětšením mapy (kliknutí na největší čtvereček dole pod mapou) dostanete výřez, kde bude v levém horním rohu Filosofická fakulta a uprostřed pravého okraje vlakové nádraží. Mapu lze zvětšovat a posouvat dle potřeby.

Doprava v Olomouci
Od vlakového nádraží jezdí k univerzitě tramvaje č. 2, 4 a 6, od autobusového pouze č. 4 a to od podchodu. Směr "Neředín" (tramvaj č. 2) resp. "Nová ulice" (tramvaj č. 4 a 6).
Lístek na tramvaj stojí 8,-Kč a je k dostání v trafice či automatech. Obojí se nachází přímo v prostorách jak vlakového tak autobusového nádraží.
Koleje jsou od vlakového nádraží dvě stanice (z autobusového o jednu více), stanice jménem "Žižkovo náměstí". Fakulta je o jednu stanici dál, název "U dómu". Obě stanice jsou na mapě zakroužkovány modře.
V případě, že přijedete autem, je na mapě naznačen na městském "vnitřním okruhu" příjezd ze dvou hlavních směrů. V areálu kolejí pak je bezplatné parkoviště.

V případě dotazů se obracejte na ldostal@kfi.zcu.cz
Na místě pak můžete volat tel.: 728 046 695

Na viděnou se těší organizátoři
Ludmila Dostálová a Karel Šebela


Zpět